8 feb. 2009

DOLIU NATIONAL


" Pivotul naţionalei României de handbal masculin, Marian Cozma, a murit azi noapte în Ungaria. În vîrstă de 26 de ani, acesta se afla împreună cu coechipierii la un restaurant unde sărbătoreau naşterea copilului unuia dintre aceştia.
A avut loc o altercaţie în restaurant cu un grup de rromi, în care, Cozma, împreună cu Ivan Pesici şi Zarko Sesum (Veszprem) au fost atacaţi cu cuţitele. Românul a fost înjunghiat direct în inimă şi a încetat din viaţă după aproximativ două ore, timp în care medicii au încercat să-l salveze.
Ceilalti doi colegi sînt internaţi în stare foarte gravă în spital! Poliţia maghiară a confirmat ştirea!
Se pare că totul ar fi pornit din cauza mai multor indivizi care ar fi agresat-o pe prietena lui Marian Cozma. Acesta ar fi intervenit, iar de aici a izbucnit tot conflictul.

Marian Cozma va fi înmormîntat în costumul de prezentare de la CM 2009
Marian Cozma, pivotul naţionalei României şi al echipei maghiare Veszprem, ucis ieri noapte va fi înmormîntat în costumul de prezentare de la Campionatul Mondial din Croaţia 2009.

Costumul fusese făcut special înaintea evenimentului, special pentru participarea României la un nou turneu final după o mare absenţă. Marian ar fi împlinit în septembrie 27 de ani."

sursa www.gsp.ro

Inca odata declar RAZBOI tuturor tiganilor.....MOARTE LOR.
Mai mult de atat nu am putere sa scriu.


ODIHNEASCA-SE in PACE

Niciun comentariu: