27 oct. 2010

Mutule da-le la M*U^I*E

Apropiatii ma stiu ca fiind unul din cei mai mari contestatari ai lui ADI MUTU....din diverse motive, cum ar fi faptul ca a jucat la muiedinamo, sau datorita faptului ca ne-a aratat semne obscene pe GHENCEA, ori in urma ratarilor din meciul cu danemarca 2-2, sau poate ca nu este un fotbalist serios, fapt care ii arunca in umbra calitatile pe teren, si de ce sa nu recunosc ca mai este si o usoara invidie, oricum NU IL HALESC.
Dar se pare ca a sosit momentul cand trebuie sa recunosc ca ADI MUTU mi-a ajuns pentru prima oara la inima...O spun tare si raspicat, avand in vedere bataia administrata ospatarului despre care se tot vorbeste in ultimele zile pe la teveu.
Daca toate acele jigniri aduse la adresa lui ca ROMAN din partea acelui cacat de albanez sau ce mortii lui era sunt adevarate, atunci ma vad nevoit sa spun din tot sufletul....MULTUMESC ADI MUTU ca nu ai lasat capul jos, si ca ti-ai purtat cu mandrie povara de a fi ROMAN....
Acest lucru ar trebui urmat de toti Romanii din orice colt al acestei planete.....
Sa fim mandri ca stramosii nostri care si-au dat viata in razboaie pentru a-si apara minunatul spatiu in care traiau, pentru ca acum urmasii lor sa vanda bucata cu bucata.....
MUIE domnilor parlamentari, si moarte voua......
Multumim Adi MUTU.....doar pentru acest ROMANISM....

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bagami-as pula in patriotismul tau de 2 lei si 50 de bani .Stramosii nostri se aparau de distrusi ce erau in pula mea ca daca ne cucereau si pe noi niste nemtzalai eram si noi alt fel de oameni Iar daca luptat insemna sa te retragi in munti si sa otravesti tot in calea ta insemana ca esti un pitiq dobitoc.Cat despre Mutu , un tigan ordinar un jeg de om adica e roman .

mandea carcaliu spunea...

te las sa zaci in ale tale....nu comentez cu nimic....privim lucrurile din 2 puncte de vedere diferite care sunt diametral opuse.....eu PATRIOT...tu NU...:)