16 mai 2009

Plimbare in PARC...











Tin precizez ca "minunatele" imagini sunt capturate cu zdranghina mea de telefon, weekendul trecut...Nu asta era important, ci faptul ca pozele sunt facute in unul dintre cele mai mari parcuri din sectorul 2, si anume parcul National, fost 23 AUGUST. Cei de o schioapa cu mine cred ca isi amintesc cu placere de zilele petrecute acolo, pe vremea cand acel parc inca era si el putin mai curat.... Este dureros sa stii ca unul din fosturile tale locuri de joaca si de iesire cu parintii la plimbare a ajuns intr-un stadiu avansat de degradare si neingrijire... Va intreb domnule ONTANU, chiar este IMPOSIBIL sa se faca ceva cu lacul acela??? Chiar credeti ca plantarea catorva tobogane, leagane, balansoare, aprobarea a 2 furgonete cu dulciuri jucarii, si alte atractii pentru copilasii mici si naivi reprezinta o solutie fie ea si de moment(avand in vedere renovarea complexului sportiv), eu zic ca nu....Eu zic ca pe acel lac se pot face mult mai multe, si ca acel parc ar putea REDEVENI o mandrie a sectorului 2, cred ca sunt locuri inca neexploatate la maxim, poate chiar deloc... Bine in schimb ca ne laudam ca "detinem" cea mai frumoasa primarie din capitala, primarie de care "ne putem bucura cu totii in timpul liber cand vrem sa respiram un aer curat..... " Prea multe nu mai zic, imaginile vorbesc de la sine, dar e dureros sa treci cu vederea un asemenea aspect. Bine ca organizam evenimente pentru batrani si puturosi, cu sarmale, carnati , mici si bere, dar nu suntem capabili sa oferim copiilor un loc de joaca, ferit de pericol, si de microbi...
Spuneti-ne domnule ONTANU, nu exista forta de munca pentru un asemenea obiectiv???
Spuneti-ne domnule ONTANU, nu exista idei de amenajare al unui loc ca acesta???
Spuneti-ne domnule ONTANU, nu exista fonduri pentru un astfel de proiect??? Nu este nici o problema domnule ONTANU, puteti sa colaborati cu noi, cu locuitorii sectorului 2, si de ce nu chiar si cu tineretul....Va putem oferi idei, va putem ajuta sa strangem fonduri (daca asta ar fi una din probleme).Sa stiti ca noi nu avem nevoie de excursii pe la castelul bran, noi nu va cerem mancare gratis si sa organizati spectacole in aer liber doar pentru a mai obtine niste voturi pentru un nou mandat...Va cerem doar sa va faceti treaba pentru care sunteti acolo. Nu contesc faptul ca sectorul 2 nu este schimbat, dar sunt de parere ca se poate mult mai mult...
Ce ziceti domnule ONTANU?????
Ce ziceti cititori????.....facem o campanie?????
Hai ca mai sunt parcuri in BUCURESTI, si IN TARA....hai ca putem, putem si noi sa incepem prin a nu mai arunca pe unde apucam tot ce avem in mana si nu ne trebuie.......VA BAGATI????


3 comentarii:

Anonim spunea...

pai nu ma..... intelegi tu gresit , ontanu vrea sa ne pastreze amintirile vi . asa ca nu a schimbat nimic . as pula n familia lui si el sa moara de cancer :p (de ontanu vb ) . acelas body , dragutz si simpatic :))

mandea carcaliu spunea...

taci ma , nu mai vorbi asa de urat de el, ca cine stie poate ajunge blogurl la el, si sa vezi belea ca el habar nu are ca il injura lumea...;))

Anonim spunea...

ce sa va fac...nea'...ati vrut voi sectorul 2...(cu rima pt bodi dragutzu' :) ) hai in 3...sa ne pisam pe ei... :))))